Bericht versturen

De Technologieco. van Shenzhenyujies, Ltd.

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Shenzhen Yujies Technology Co., Ltd.

Shenzhen Yujies Technology Co., Ltd.

Shenzhen Yujies Technology Co., Ltd.
<-Video Images->

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : YUJIE
Aantal werknemers : 100~150
Jaarlijkse omzet : 2000000-3000000
Opgericht Jaar : 1996
Export pct : 60% - 70%

Opgezet in 1996, is de Technologieco. van Shenzhen Yujies, Ltd een professionele fabrikant van piezoelectric ultrasone omvormers. Onze producten omvatten piezoelectric ceramische spaanders, hoofdzakelijk ultrasone omvormers, en piezoelectric ceramische ultrasone sensoren; welke uitgebreid in huishoudapparaten, kosmetische apparaten, medische apparatuur en commerciële installaties worden gebruikt.

 

Wij hebben een groep professionele ingenieurs met de ervaring van 40 jaar in het onderzoek, de ontwikkeling en de productie van nieuwe producten. Onze producten worden vervaardigd overeenkomstig de ISO9002-norm. Wij streven ernaar om u beste aan te bieden de kwaliteitsproducten, de preferentiële prijs en de prima diensten. Voorts keuren wij zowel grote als kleine orden goed, en kunnen producten volgens de speciale eisen van klanten ook ontwerpen en ontwikkelen.

 

Kwaliteit
De Technologieco. van Shenzhenyujies, Ltd is geëngageerd aan het verstrekken van onze klanten het absolute hoogste kwaliteit mogelijke niveau van. Wij gebruiken Statistische Procesbeheersing om te verzekeren dat elk van onze processen altijd onder controle zijn, spreken wij niet alleen kwaliteit - wij leven het!

Markten:
Piezoelectric ceramische spaanders, ultrasone sensoren, PZT, Ultrasone Atomiserende Omvormer, Ultrasone massageromvormer, ultrasoon lassenomvormers, ultrasone schoonmakende omvormers, onder wateromvormers, Lucht correcte omvormers, piezoelectric materiële, ultrasone stroommeter

Verzoek om een citaat
Wij wensen om met alle klanten rond de wereld samen te werken. Als u in om het even welk van onze producten geinteresseerd bent, gelieve te voelen vrij om ons voor nadere informatie te contacteren of onze website te bezoeken. Wij verheugen ons op het ontvangen van uw onderzoeken.

Welkom bezoek onze website bij: http://www.szyujie.com

Contactgegevens
Shenzhen Yujies Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms. Dream Chan

Tel.: 86-755-83747109

Fax: 86-755-83747516

Direct Stuur uw aanvraag naar ons